Ichthus Experience

Om leerlingen van groep 8 kennis te laten maken met het Ichthus College organiseren wij op dinsdagmiddag 29 november en donderdagmiddag 1 december van 13.00 tot 15.00 uur de Ichthus Experience. Tijdens deze middagen maken de leerlingen drie verschillende soorten lessen mee en krijgen zij een rondleiding door de school. Zo kunnen zij alvast de sfeer op het Ichthus proeven.

De opgave voor deze middagen verloopt via de basisschool. Alle basisscholen die de afgelopen jaren leerlingen bij ons hebben aangemeld zijn hierover geïnformeerd en veel scholen hebben zich inmiddels aangemeld. Als de basisschool van uw zoon of dochter niet naar deze middagen komt, kunt u in overleg met hen op individuele basis met uw zoon of dochter de Ichthus Experience meemaken. U kunt zich hiervoor opgeven bij dhr. Van Vliet (brugklascoördinator) via zijn e-mailadres vli@ichthuscollege.nl. Graag de naam van uw zoon of dochter, de basisschool die nu wordt bezocht en de voorkeursmiddag vermelden in uw mail.

De lessen zijn bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en niet voor de ouders en begeleiders. Voor hen is er een apart programma met workshops.

U kunt uw zoon of dochter tot maandag 7 november opgeven voor de Ichthus Experience.